Varhaiskasvatuksen toiminnallisia koulutuksia

Maailmankoulu järjesti syyslukukaudella 2014 kaksi innostavaa avointa globaalikasvatuksen koulutusta varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Matkalaukku maailmalle-koulutuksessa 18.9.14 tutustuttiin varhaiskasvatuksen upouusiin matkalaukkuihin sekä osallistaviin globaalikasvatuksen menetelmiin ryhmissä harjoitellen. Matkalukkujen teemat ovat Rauhaa!, Lapsen oikeudet, Matkalla maailmalle sekä Moninaiset perheet.

2.10.14 varhaiskasvatuksen ammattilaiset pääsivät osallistumaan Draamaa ja muita osallistavia menetelmiä varhaiskasvatukseen- koulutukseen. Koulutuksen alussa oli paljon ajatuksia herättänyt arvoluento ja sen jälkeen osallistujat pääsivät osallistumaan draamakoulutukseen kokemuksellisesti. Draamatarinana koulutuksessa oli pienille lapsille sopiva, Rauhankoulun kehittämä Suuri nälänpoistojuhla, jossa savannin eläimet pääsemät ratkomaan kuivuus-ongelmaa ja pohtimaan ystävyyttää, avun pyytämistä sekä avunantamista.

laukutmatkalla1.jpg

Varhaiskasvatuksen matkalukut ovat Aaltosenkadun päiväkodin lasten kuvittamat. Kiitos taiteilijoille mainioista kuvituksista!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s