Mahdollisuuksien kaupunki – kaupunkiseikkailu

Kaipaatko ideoita elämykselliseen nuorisotyöhön ja vinkkejä maahanmuuttajanuorten kanssa työskentelyyn? Osallistu Mahdollisuuksien kaupunki -kaupunkiseikkailuun Nuori2017-tapahtumassa ja saat molempia! 
Plan International Suomen järjestämässä Mahdollisuuksien kaupunki -seikkailussa tutustutaan kaupunkiseikkailuun nuorisotyön menetelmänä sekä saadaan välineitä maahanmuuttajanuorten kanssa työskentelyyn ja vihapuheen vastaiseen toimintaan. Nuori2017-tapahtumassa toteutettava seikkailu on näyte laajemmasta nuorille suunnitellusta kokonaisuudesta ja se koostuu toiminnallisista rasteista kaupunkitilassa. Kaupunkiseikkailu on sellaisenaan siirrettävissä eri kaupunkeihin. Voit siis toteuttaa sen nuorten kanssa missä vain! Seikkailusta saat mukaasi myös Planin maahanmuuttajatyössä kehitetyt toimintamallit ja vinkit maahanmuuttajanuorten osallisuuden tukemiseen.
Seikkailuja järjestetään kolme kappaletta tiistaina 28.3. Lähdöt tapahtuvat klo 9.30, 11.30 ja 13.30. Seikkailuun pyydetään ennakkoilmoittautumista ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista siis oma paikkasi ilmoittautumalla jo tänään! Voit ilmoittautua yksin tai vaikka yhdessä työporukan kanssa. Seikkailussa ei vaadita Tampereen aikaisempaa tuntemusta.
Ilmoittautuminen:
Lisätietoa seikkailusta osoitteesta: plan.fi/nuori2017 sekä Anna Peltoniemi, anna.peltoniemi (at)plan.fi
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s