Globaalikasvatuksen pajat – maksuton Tampereen kouluille

Tilaa kouluvierailijat pitämään globaalikasvatuksen työpajat ryhmällesi

Rauhankoulu tarjoaa 4. – 9. luokille ja lukioryhmille työpajoja, joissa yhdistyvät globaalikasvatus ja draaman työtavat. Lukuvuonna 2020-2021 pajat toteutetaan koronatilanteen mukaan joko lähiopetuksena, etäyhteyksin tai sään salliessa ulkona. Toiminta on kouluille maksutonta.

Keskeisinä teemoina ovat globaalit kehityskysymykset, YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (Agenda 2030), osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Draaman avulla harjoitellaan toisen asemaan eläytymistä, erilaisten näkökulmien ottamista ja maailmankansalaisen taitoja.

Rauhankoulun toimintakokonaisuudet tukevat opetussuunnitelmien mukaista globaalikasvatusta ja laaja-alaista osaamista sekä toimivat oppiainerajat ylittävänä menetelmänä. Sisällön painotuksia on mahdollista muokata opettajan toiveiden mukaan.

Rauhankoulun varaukset voi tehdä numeroon 050 597 9629 tai sähköpostitse: rauhankoulu@rauhanliitto.fi

Lähiopetuksena toteutettavat Rauhankoulun kokonaisuudet muodostuvat kullekin ryhmälle kahdesta globaalikasvatuksen työpajasta (kesto 2 oppituntia) sekä ennakko- ja välitehtävästä. Ulkotiloissa ja etäyhteyksin pidettävät pajat ovat kestoltaan 90 minuuttia ja niihin sisältyy orientoiva ennakkotehtävä.

Rauhankoulun esite (syksy 2020). Esitteestä löytyy tietoa Rauhankoulun varaamisesta.

Rauhankoulu on Suomen Rauhanliiton toimintamuoto. Lukuvuonna 2020-2021 Rauhankoulun toimintakokonaisuudet toteutetaan ulkoministeriön globaalikasvatustuella. Toiminta on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s