Tampereen seudun Maailmankoulu

Tampereen seudun Maailmankoulu

Tampereen seudun Maailmankoulu on kahdeksan kunnan yhteinen globaali- ja kehityskasvatuksen tukipalvelu kasvattajille ja opettajille.

Mukana ovat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Orivesi ja Vesilahti. Toimintamme keskiössä on koko kasvatus-ja opetushenkilöstö aina varhaiskasvatuksesta lukioon asti.

Maailmankoulun tehtävänä

on auttaa kasvattajia ja opettajia uusien opetussuunnitelmien mukaisesti ”kestävän tulevaisuuden” -teemojen tuomisessa opetuksen arkeen. Maailmankoulu tuo varhaiskasvatus- ja koulumaailmaan pedagogisesti laadukkaita ja helposti hyödynnettäviä materiaaleja sekä kouluttaa ja auttaa globaalikasvatuksen toteutuksessa.

Tarjoamme maksuttomia tukipalveluja:

  1. Täydennyskoulutusta

Järjestämme yleisiä koulutuksia sekä yksikköön jalkautuvia, räätälöityjä henkilökunnan koulutuksia ja tietoiskuja mm. maailmankansalaisuudesta sekä yhdenvertaisuus-ja tasa-arvotyöstä. Katso nettisivumme www.maailmankoulu.fi/tampere sekä seuraa koulutuskalenteri Eeventtiä. Lisätietoja ja koulutusten tilauksia voi kysyä Maailmankoulun opettaja Tarja-Kaarina Lääperiltä (yhteystiedot alla).

  1. Opetuskäyttöön lainattavia teemallisia matkalaukkuja

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lainattavia laukkuja löytyy mm. seuraavista aihepiireistä: yhdenvertaisuus, monenlaisten lasten Suomi, lapsen oikeudet, rauhankasvatus, erilaiset perheet, kestävä kehitys, siirtolaisuus ja maailmankansalaisuus. Osassa laukuista on huomioitu myös kielitietoinen kasvatus ja opetus. Katso tarkemmin laukkujen teemat, sisällöt ja varausohjeet nettisivuiltamme. Laukkujen lainauspiste sijaitsee Tampereen Kulttuurikeskus Laikussa (os. Keskustori 4).

  1. Materiaalipankin

eri järjestöjen ja valikoitujen tahojen julkaisuja sähköisessä materiaalipankissa www.maailmankoulu.fi

Lisätietoja: Tarja-Kaarina Lääperi, Maailmankoulun opettaja. puhelin: 040-3579684 ja sähköposti: tarja.laaperi (at) tampere.fi tai maailmankoulu (at) tampere.fi

Laukkujen haku- ja palautusosoite: Kulttuurikeskus Laikku, Keskustori 4, 33101 Tampere

Käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 C, 33100 Tampere (sovithan tapaamisesta aina etukäteen)

Katso myös: www.maailmankoulu.fi/tampere ja blogimme https://maailmankoulutampere.wordpress.com/

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s